Toyluyurt İlkokulu
KÖMÜRLER MH TOYLUYURT SK NO 57 27840 NURDAĞI/GAZİANTEP

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizi yetiştirirken eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilip bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON

Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.

Kurumumuz her dönem Beyaz Bayrak ödülünü almaktadır.

NORMAL

08:40 / 14:20

Soba

yok

Uydu İnternet (VSAT)

İlçeye uzaklık 9 km; ile uzaklık 60 km.

Köy

Satranç Kursu

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi Yazmaya Değer Projesi Sosyal Okul Projesi

Diğer Hususlar